Spesialutstyr

Noen ganger trengs det spesialutstyr for å gjennomføre en jobb. Haralds VVS ønsker å kunne hjelpe til også med disse jobbene og har derfor slikt utstyr tilgjengelig. 

Tett avløp kan skape store ødeleggelser og skader. Haralds VVS har egen høytrykks spylebil og bærbart spyleutstyr for å kunne åpne tette avløp. Spylebilen har lang rekkevidde og pumper inn vann ved høyt trykk. Dette fjerner fremmedlegemer, fett, avleiringer som delvis eller helt tetter avløpsrørene. Det bærbare spyleutstyret brukes der man ikke kommer til med spylebil, eller der hvor man trenger spyling med varmt vann.

Haralds VVS kan også ta på oss spyling av takrenner, taknedløp, taksluk og drensledninger som ofte tettes av blad, mose og lignende.

Vi tilbyr også

Om vinteren kan kulde skape problemer ved at rørledninger fryser og dermed blir tett. Haralds VVS har utstyr for tining av frosne vann- og avløpsledninger.
 
Kjøper man eller selger bolig kan det være manglende informasjon om avløpsnettet i boligen og da kan det være lurt å kjøre en kamerakontroll av rørnettet. Haralds VVS har kamera som kan sendes ned i avløpet og tar opp en video som viser rørenes tilstand innvendig. Videoen får du på en cd og dermed kan du dokumentere tilstanden til røropplegget. Kameraet kan også bruke for å peile rørnettet slik at man kan finne ut hvor røret er lagt.


Personvern